Våra tjänster

Våra kajakturer ger er möjlighet att komma närmare naturen och njuta av denna natursköna del av Sverige. Boka din kajaktur idag och låt äventyret börja!

Välj tur efter erfarenhetsnivå

Höga Kusten är vacker, men lite kärv. I motsats till t ex Stockholms skärgård, där man kan paddla en vecko-tur innanför flera mil av skyddande öar och skär, finns här ibland ingen ö alls mot det öppna havet. Höga Kusten blir därför en utsatt miljö vilket kräver kunskap och erfarenhet. Ångermanälven, som i sin nedre del övergår i Höga Kusten, är betydligt mer skyddad och lättare att paddla. Du kan också välja att Paddla och vandra, och då paddla en liten mindre bit, och vi kan hjälpa dig att hitta en som passar din kajaknivå. Vill du känna dig riktigt trygg, så paddla någon av våra Ledda turer, där finns även något för nybörjare!

Paddla Höga Kusten

För den erfarne havspaddlaren.
Självledd paddling norrut längs Höga Kustens dramatiska kustlinje. Vi hämtar vid lämplig upptagsplats.

En man paddlar havskajak i skärgården längs höga kusten en solig dag.

Paddla Ångermanälven

För dig som mer är ute efter själva naturupplevelsen i vildmarken än tuff paddling. Du bör ändå ha viss kajakerfarenh-et sen tidigare. Sjävledd padd-ling nedför den lugna Ångermanälven. 

Paddla och vandra

Du bör ha paddlat kajak förut, men kan om du vill välja en kortare och mer skyddad sträcka att kombinera med din vandring. För dig som vill uppleva Höga Kustens natur från både hav och land. 

Ett grönt tält i en skogsglänta.

Ledda turer

För dig som vill uppleva Höga Kustens skönhet i grupp och tillsammans med guide. Vi erbjuder även ledda turer på nybörjarnivå.

Fem personer i varsin kajak på havet

Boka ditt nästa kajakäventyr med oss

Följ med oss på en oförglömlig upplevelse i Höga
Kusten i sommar! Har du frågor? Maila oss på: