Om oss

Höga Kusten Kajak® är i grunden ett familjeföretag som startades år 2006 och som sedan dess har vuxit i både storlek och form med årens gång. Vår drivkraft är att underlätta för folk att komma ut för att njuta vår vackra natur, Höga Kusten, på ett njutbart och för naturen skonsamt sätt. Vår utgångspunkt har länge varit Härnösand, där vi jobbat tätt ihop med Friluftsfrämjandets Kajaksektion, och haft Kajakhuset på Mellanholmen som gemensam bas.

VD och ansvarig för det hela har varit och är Lars Blad; paddlat sen barnsben, på Höga Kusten i ökande omfattning sedan.. 1989 – som ursprungligen sörlänning fortsatt helt betagen av det sköna landskapet!

Av och till har delar av familjen funnits med på vattnet som sommaranställda (Miranda, Johanna och Jonathan), liksom även andra goda kajak-kollegor (främst vattendjuren Simon och Fredrik), och har vi tur kan vi få lite hjälp av dem även fortsättningsvis!

Efter några års uppehåll (p g a andra åtaganden) återstartar vi nu sommaren 2023 från en utvald plats i skärningspunkten av våra två huvudsakliga paddelrutter, Höga Kusten (nordost ut) och Ångermanälven (nordväst ut). Vid en liten skyddad vik, med ett bäver-bo..

Välkomna!

/Lars