OM oss

Höga Kusten Kajak är ett familjeföretag som startades år 2006 och som sedan dess har utvecklats i både storlek och form. Från vår nya kajakbrygga är steget inte långt ut i vildmarken.

Om Höga Kusten Kajak

Utforska den fantastiska Höga Kusten-regionen med kajak tillsammans med oss på Höga Kusten Kajak.

Vi är inte bara ett företag, vi är ett naturälskande familjeföretag som brinner för att dela med oss av denna fantastiska plats med er. Vi har paddlat här i omgångar sedan 1988, och före det i södra Sverige. 2006 fick företaget sin ungefär nuvarande form, med bas i Härnösand. Nu flyttar vi ännu mer inpå Höga Kusten, efter flera års spaning efter rätt plats – halvvägs ut i vildmarken.

Oavsett om du är en förstagångspaddlare eller har erfarenhet, har vi rätt kajak för dig. Vi vet att det är viktigt att alla känner sig bekväma och säkra när de ger sig ut på vattnet, och det är därför vi finns här – för att se till att ni får det bästa möjliga äventyret.

Vi berättar gärna om Höga Kusten när vi paddlar, och du kan få lära dig mycket om regionens historia, geologi och alla underbara varelser som bor i och vid vattnet. 

Så om du letar efter en härlig vistelse med äventyr, naturupplevelse och kanske familjetid, så är det dags att boka din kajakupplevelse med oss på Höga Kusten Kajak. Kom och njut av denna fantastiska del av världen. Vi ser verkligen fram emot att få hjälpa er skapa ert äventyr! 

Ung kvinna i kajak på strand
Ditåt!
Ung man på sten vid spegelblankt hav
God Morgon!

Vår Höga Kust

Höga Kusten Kajak® är i grunden ett familjeföretag som startades år 2006 och som sedan dess har vuxit i både storlek och form med årens gång. Vår drivkraft är att underlätta för folk att komma ut för att uppleva vår vackra natur, Höga Kusten, på ett njutbart och för naturen skonsamt sätt. Vår utgångspunkt har länge varit Härnösand, där vi jobbat tätt ihop med Friluftsfrämjandets Kajaksektion, och haft Kajakhuset på Mellanholmen som gemensam bas. Nu tar vi ett steg till, och flyttar upp till skärningspunkten mellan Höga Kusten och Ångermanälven.